Monday, July 16, 2007

POSTED 7/16/07 HAPPY BIRTHDAY TO RICHARD "DOODLE" DICKENS DRIVER OF THE FIGURE-8

Richard "Doodle" Dickens will be celebrating his 31st Birthday on July 17th 2007. Doodle Happy Birthday from this blogging site and all your fans! Please post a Happy Birthday Message to Doodle. Again, Happy Birthday and hope you have a great one. Odell & Margaret

10 comments:

ANG85 said...
This comment has been removed by the author.
ANG85 said...

I HAD TO DELETE MY FIRST COMMENT B/C THIS SITE DOES NOT HAVE AN "EDIT" FEATURE AND I MESSED UP. ANYWAY, I WANT TO SAY HAPPY BIRTHDAY (7/17) TO THE GREATEST HUSBAND IN THE WORLD...DOODLE!!! I HOPE YOUR DAY IS A SPECIAL ONE. I LOOK FORWARD TO CELEBRATING YOUR NEXT 30 YRS WITH YOU. I LOVE YOU IN SO MANY WAYS AND MORE THAN WORDS COULD SAY. HAVE A WONDERFUL DAY!!!

#10checkwritter said...

So Doodle is finally over the 30. He is still a young pup compare to some of us. Hope Angie let you have some Jack. If she did not then I owe you a drink next time we go to the bars. I will get you a Jack and then I will get you what ever that drink is that Scott has got me hooked on and we drunk it that one night.

ANG85 said...

ROCK LOSTER!!!! LOVE THOSE THINGS. AFTER THAT NIGHT I DON'T THINK YOU OWE DOODLE A DRINK. YOU OWE ME FOR HAVING TO TAKE HIM HOME. WE HAD A GREAT TIME AND LOOK FORWARD TO DOING IT AGAIN.

ANG85 said...

I ALSO WANT TO SAY HAPPY BIRTHDAY TO OUR NIECE MS. COURTNEY CLINE (RITA CLINE'S DAUGHTER). SHE SHARES A BIRTHDAY WITH HER UNCLE DOODLE. WE LOVE YOU A WHOLE BUNCHES, COURTNEY. LOVE, ANNIE AND DOODLE.

Tammyjo said...

Happy Birthday Doodle! You, Ang, Mike, and I need to go out sometime and celebrate!

Anonymous said...

happy birthday you old ass doddle you still have 10 more years before you are over the hill rick 28

ANG85 said...

HEY, TODAY (7/17) IS RICHARD "DOODLE" DICKENS, JR DAY ON THE BEAVER. AS THEY SAY, IF YOU SEE HIM TELL HIM TO HAVE A HAPPY DAY!

Anonymous said...

Happy Birthday Buddy. It just isn't the same not seeing you at the Bend each week.

Grider Racing # 30

Anonymous said...

happy birthday doodle, you need to come back and race every week.